معامله گری که نتواند بر نگرانی اش غلبه کند جوان مرگ خواهد شد

بیماری نگرانی از هر ۱۰ نفر ۱ نفر را از پای در می آورد. پزشکان می گویند ۷۰ درصد بیمارانی که به آنها مراجعه می کنند با غلبه بر ترس و نگرانی می توانند خود را معالجه کنند. ترس منجر به نگرانی می شود٬ نگرانی شمار را عصبی می کند و روی سلسله اعصاب شما تاثیر گذاشته و مخرب می باشد.

به این آمار توجه کنید:

بر روی ۱۷۶ کارمند که میانگین سنشان ۴۶ سال بود تحقیقات شد یک سوم آنها مبتلا به امراض قلبی ٬ زخم معده و فشار خون بودند. این بیماری ها مختص زندگی های پر تنش و نگران کننده است. آنها در مقابل چه موفقیتی چنین فشاری را تحمل کرده و قبل از ۴۵ سالگی از پای در میایند.

آیا انسانی که بیمار است می تواند در شغلی حرفه ای موفقیتی کسب کند؟ یکی از کارخانه دارهای سیگار در جنگل های کانادا قلبش ایستاد و در ۶۱ سالگی میلیون ها دلار به ارث گذاشت. به نظرم فرد کشاورزی که در ۸۹ سالگی بدون ارث گذاشتن از دنیا می رود موفقیت بیشتری کسب کرده و به جای قربانی کردن عمرش برای پولی که استفاده نمی کند عمرش را صرف لذت بردن می کند.

افلاطون می گوید: ” بزرگترین اشتباه پزشکان این است که می کوشندجسم را بدون مداوای روح معالجه کنند. روح و جسم از هم جدا نیستند و نمی توان هر یک را بطور جداگانه مداوا کرد.”

به احتمال زیاد ترس و نگرانی در بسیاری موارد جزو عوامل موثر بر ایجاد جنون به شمار می روند. نگرانی و اضطراب شخصی که قادر نیست با دنیای واقعی ارتباط برفرار کند ٬ موجب می شود تماسش را با محیط پیرامون قطع کند و به دنیای رویایی که ساخته دست خود اوست پناه ببرد تا مشکلاتش حل شود.


این مطلب می تواند برای شما مفید باشد: چرا من بدبختم؟


اگر اجازه دهید نگرانی ها بر زندگی تسلط یابند به خودتان خیانت کرده اید. نگرانی می تواند کاری کند که از شدت رماتیسم و آرتروز زمین گیر شوید و تا آخر عمر بر روی صندلی چرخ دار بنشینید.

قند خون ٬ تیروئید ٬ فشار خون ٬‌ ضربان قلب و از کار افتادگی بدن از عوارض و عواقب نگرانی است. دیگر از اینجا به بعد تصمیم با خودتان است دوست دارید نگران زندگی کنید یا آسوده؟

مطالب پیشنهادی

نظرات کاربران
افزودن نظر

question