ریسک پذیری در بورس و زندگی

ریسک پذیری چیست ؟!

به زبان ساده ریسک پذیری یعنی انجام کاری که تا حالا آن را انجام نداده و تجربه و آگاهی کامل نسبت به آن نداریم.

در گفت و گو با افراد موفق متوجه میشویم یکی از علت های موفقیت هایشان جرأت فراوان آنها برای ریسک کردن در کارهایی بوده که دیگران اصلا به آنها علاقه ای نداشتند : به عنوان مثال سرمایه گذاری در کاری که کمتر کسی سمت آن میرود و اکثرا آن را کاری پر ریسک میدانند.

ریسک همیشه به موفقیت ختم نمیشود حتی ریسک های قابل پیش بینی !

به جای فرار از این واقعیت سعی کنید بر نگرانی ناشی از ریسک کردن غلبه کنید احتمال شکست را در نظر بگیرید و وقتی شکست خوردید از آنها تجربه کسب کنید.

اکثر افراد دوست دارند بیشتر اوقات در حاشیه امنیت باشند حاشیه امنیت جایی است که افراد در آن دور از ریسک پذیری و چالش هستند. زندگی این افراد روال مشخصی دارد٬ کارهایی که این افراد در زندگی انجام میدهند اغلب یکنواخت و تکراری و بدون ریسک است.ریسک پذیری

فرصت های عالی همیشه همراه با ریسک هستند

کمتر کسی است که شما را به سمت ریسک کردن تشویق کند اما باید توجه داشت که برخی از ریسک ها فرصت های بسیار خوبی برای ما فراهم میکنند با پذیرش این ریسک ها است که می توان از این فرصت ها استفاده کرد مثلا سهام های پر ریسک که میتوانند سود بسیار زیادی در مدت کوتاه به ما بدهند. (البته این بدان معنی نیست که بدون آگاهی و دانش کافی از سهم آن سهم را بخرید. باید به یاد داشته باشید که تفاوت عمیقی بین جهل و ریسک پذیری وجود دارد.)

ریسک پذیری و تجربه

افرادی که اعتماد به نفس بیشتری دارند کاری های پر ریسک بیشتری انجام میدهند این افراد ترسی از شکست ندارند چون میدانند که شکست ها هستن که تجربه ها را میسازند و تجربه ها هستن که افراد موفق را میسازند.

تفاوت افراد موفق و ناموفق در تفاوت دیدگاه های آنها نسبت به تجربه است.

افراد موفق با شکست اول ناامید نمی شوند و به تلاش خود ادامه میدهند و در ادامه از تجربیات گران بها خود استفاده میکنند اما افراد ناموفق در همان مراحل ابتدایی شکست ناامید می شوند و دست از تلاش برمیدارند و به سمت کارهای بدون ریسک و یکنواخت متمایل می شوند.

تقویت ریسک پذیری

پذیرفتن این موضوع که شکست خوردن امری طبیعی است به قدرت ریسک پذیری ما کمک خوبی میکند ولی چیزی که مهم می باشد٬ این است که بعد از شکست خوردن ناامید نشده و با انگیزه بیشتر رو به جلو حرکت کنیم.

قبل از تصمیم گیری  در صحبت با دیگران باید حرف های منطقی انها را در نظر بگیریم و به حرف های غیر منطقی و منفی گرایانه انها توجهی نکنیم ، یادمان باید باشد که مردم بیشتر دوس دارند در ناحیه امن باشند و از ریسک کردن هراس دارند به همین علت سعی در منصرف کردن شما دارند.

یکی از راه ها برای تقویت ریسک پذیری در بورس شروع کردن از ریسک های کوچک است باید به طور منطقی ریسک هر کاری را بسنجیم و برای مثال با سرمایه گذاری در سهامی دفاعی و بنیادی شروع کنیم.

به یاد داشته باشید که پیشرفت در تمامی مراحل زندگی نیاز  به تقویت روحیه ریسک پذیری دارد.

 


پیشنهاد میکنیم این مطلب را از دست ندهید: آموزش رایگان بورس

 

برچسب ها:

مطالب پیشنهادی

نظرات کاربران
افزودن نظر
  • yalda.izadpanah 25 نوامبر 2019

    با سلام .من در دوره ی استادی یک مرداد ۱۳۹۸ ثبت نام کردم و کلی از مطالب را هنوز نخوانده ام فقط توانستم تا اخر تکنیکال خودم را برسانم .لطفا بقیه مطالب یا کل مطالب این دوره را دوباره برام بفرستین به ادرس جمیلم ..ممنون

    پاسخ
    • کاریمو آکادمی 10 دسامبر 2019

      سلام از طریق سایت می تونید دنبال کنید

      پاسخ

question